Zondagsdiensten

In verband met de corona crisis worden er op dit moment alleen online diensten gehouden. Deze diensten zijn online te volgen via kerkomroep.nl of via het YouTube kanaal van de Koningshof.

De diensten worden meestal geleid door de eigen predikant. Wij hebben twee predikanten, ds. Peter Hommes en ds. Pieter van den Berg.

Tijdens de ochtenddienst is er een crèche voor de kinderen tot 4 jaar. Voor kinderen van diverse groepen van de basisschool is er tijdens de preek een kinderbijbelgroep.

Vóór en na de morgendienst drinken we gezamenlijk gezellig een bakje koffie of thee in de kerk. Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn is dit uiteraard niet het geval.

Als u niet in de gelegenheid bent om zelf onze kerkdiensten bij te wonen, kunnen deze live of vanuit archief worden bekeken en beluisterd op kerkomroep.nl of via ons YouTube kanaal.