Beamerinformatie

Voorafgaand aan de eredienst kunnen er mededelingen worden geplaatst op de beamer die gericht zijn op de opbouw van de gemeente. Eigen kerkelijke commissies mogen de beamer aanwenden, maar ook een aankondiging van bijvoorbeeld een lezing of een bijbelstudie valt daar onder.

Bijlage: PowerPoint presentatie

Sjabloon voor mededelingen op de beamer

Via deze pagina kunt u een standaard PowerPoint-presentatie downloaden, bedoeld als sjabloon om een mededeling te presenteren voorafgaand aan de eredienst. Deze dia is voorzien van een koptekst en een gedeelte voor de hoofdtekst. Het lettertype, de lettergrootte en de letterkleuren zijn vooraf ingesteld. Wijzig deze instellingen niet!

Het is belangrijk dat uw mededeling voldoet aan de volgende voorwaarden:

• De mededeling is gericht tot opbouw van de gemeente;
  • De mededeling beslaat maximaal 1 dia;
  • De mededeling is uiterlijk vrijdagmiddag voor 17:00 uur ingediend.

Hoe werkt het?

1. Download de presentatie (zie bovenaan 'Bijlage');
  2. Open de presentatie en zet uw mededeling op de dia, evt. voorzien van een koptekst;
  3. Sla uw presentatie op, met als bestandsnaam het onderwerp van uw mededeling;
  4. Mail de presentatie naar het kerkelijk bureau: kbgkv-leusdennl met in het onderwerp van de e-mail de datum van vertonen en het onderwerp.

In principe wordt elke mededeling 1 zondag vertoond.