Nieuws

Gebedsgroep

Deze mooie bouwsteen laten we toch niet liggen?

Stichting Bibliotheekfonds Kampen/Utrecht

Al bijna 70 jaar zamelt het bibliotheekfonds geld in om dit beschikbaar te stellen aan de bibliotheek van de Theologische Universiteit in Kampen (en nu ook in Utrecht). Met dit geld worden boeken, tijdschriften en digitale publicaties aangeschaft ten bate van onderzoekers, docenten, studenten en andere gebruikers van de bibliotheek.

Levend geloof gehoorzaamt

Vrijdag 11 november 2022 organiseert het comité Samen Gereformeerd een lezing. Ds. H. Wendt (GKv) en ds. A. Jongeneel (GKN) spreken dan D.V. over: Levend geloof gehoorzaamt

Timon

Biedt u een warm en welkom thuis?

Speculaasactie Hospice Dôme

18e jaargang van de Speculaasactie van Hospice Dôme

Uitnodiging Open Huis Hospice Dôme

U bent van harte welkom op zaterdag 8 oktober 2022 van 14:00 uur ror 16:00 uur op Appelweg 49 in Amersfoort

NIeuws uit Grache Church week 38

Dag allemaal, Aan de zomerperiode is bijna een eind gekomen, het 'normale' leven is weer begonnen en het is hoog tijd voor een update vanuit Grace Church! Vlak voor de zomervakantie hebben we in de buitenlucht, in Park Schothorst, de kerkdienst gevierd met na afloop een picknick.

Nieuws uit Oase week 38

“Ikama”, Maya’s roze droom… Oase mag vaak een veilig huis voor vluchtelingen zijn. Ik stel u Maya voor. Ze is samen met haar ouders, een zus en een broer en ze heeft een droom. Ze wachten al heel lang in een steeds kleiner wordende kamer in het AZC. Leek het in het begin wel te doen, nu zeven jaar later komen de muren echt op hen af.

Voedselbank

Voedselbank Leusden zoekt vrijwilligers voor de jaarlijkse voedselinzamelingsactie op vrijdag 30 september 2022.
Naar het archief
1 2