Grace Church

Een nieuw jaar is begonnen, en voor Grace Church was er al direct een belangrijke stap gemaakt: een nieuwe locatie voor de kerkdiensten!

Dit bericht is geplaatst op 28-01-2023

Beste allemaal,

Afgelopen zondag hadden wij voor het eerst offcieel kerk in het nieuwe gebouw: Buitenhuis Blom aan de Barchman Wuytierslaan 51. Vlak bij het AZC, wat voor Grace Church natuurlijk een belangrijke doelgroep is. Een ander bijkomend voordeel is dat we nu zelf onze begintijd mogen bepalen, en niet meer vastzitten aan de middag. Fijn om nu gewoon in de ochtend naar de kerk te kunnen gaan.

De locatie is een stuk kleiner, en het was nog spannend of we een extra zaal mochten huren voor het kinderwerk. God heeft onze gebeden verhoord, en ook de kinderen hebben nu een fijne plek om meer over de Heer te leren. 

We hopen een zegen te mogen zijn voor de omgeving en hopen dat bewoners van het AZC hun weg naar de kerk mogen vinden.

We zijn het jaar dus goed begonnen, maar hebben ook het vorige jaar feestelijk afgesloten. Inmiddels is het een beetje een traditie geworden om, vooral voor mensen die geen familie in Nederland hebben, Oud & Nieuw samen te vieren. Om vervolgens op 1 januari weer met iedereen naar de kerk te komen. We vierden, net als elke eerste zondag van de maand, het Heilig Avondmaal. Na de dienst hebben we dan altijd 'potluck', en kunnen we proeven van lekkernijen uit verschillende landen. 

Tot zover de update. Bidden jullie mee dat we ons snel helemaal thuis voelen op de nieuwe locatie en dat meer mensen de kerk weten te vinden?

Groet, Annewies