NIeuws uit Grache Church week 38

Dag allemaal, Aan de zomerperiode is bijna een eind gekomen, het 'normale' leven is weer begonnen en het is hoog tijd voor een update vanuit Grace Church! Vlak voor de zomervakantie hebben we in de buitenlucht, in Park Schothorst, de kerkdienst gevierd met na afloop een picknick.

Dit bericht is geplaatst op 23-09-2022

Het weer was niet heel gunstig, we moesten voornamelijk schuilen onder de bomen. Helaas waren we daardoor voor voorbijgangers niet echt zichtbaar. Desalniettemin een goede gewoonte om in de zomer af en toe buiten een dienst te houden.

Tijdens de zomervakantie zijn een aantal families naar hun thuisland gegaan en waren de diensten aanzienlijk rustiger.

Ook familie Tsala is in augustus naar Togo gegaan. De reden daarvan is dat pastor Nestors moeder is overleden en begin september is begraven. Heel verdrietig voor Nestor en Florence. Gelukkig heeft Nestor zijn moeder de laatste jaren regelmatig kunnen bezoeken en hebben ze altijd goed contact kunnen houden. Vanuit Togo hebben we eind augustus een update gekregen van Nestor en Florence dat de reis goed is verlopen en dat ze veel hebben kunnen regelen met de rest van de familie. Inmiddels is de begrafenis achter de rug en hopen we hen snel weer in ons midden te hebben.

Willen jullie Grace Church in jullie gebed meenemen? En willen jullie ook bidden dat meer internationale mensen hun weg naar Grace Church zullen vinden?

Gods zegen gewenst!

Met groet,

Annewies Awatigah - Veerman