Voedselbank

Voedselbank Leusden zoekt vrijwilligers voor de jaarlijkse voedselinzamelingsactie op vrijdag 30 september 2022.

Dit bericht is geplaatst op 09-09-2022

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers was de voedselinzamelingsactie van 2021, een geweldig succes met een oogst van 435 verhuisdozen vol met voedsel. En dat nog in de vakantieperiode. Gelukkig is het dit jaar mogelijk om buiten de vakantie een actie te houden en hebben we de inzameling gepland op 30 september 2022.

 

Momenteel verzorgen wij wekelijks een voedselpakket voor 69 adressen in Leusden en Achterveld (211 personen, waarvan 103 kinderen t/m 17 jaar). Vandaar dat wij een dringend beroep op u doen, om deze actie weer te laten slagen.

 

Aan deze actie, doen de volgende supermarkten mee:

  • Albert Heijn
  • Boni
  • Dirk van den Broek
  • Jumbo Biezenkamp
  • Jumbo Wahle
  • Lidl 

Van de vrijwilligers wordt verwacht dat zij gedurende één, maar liefst twee uur, in één van de genoemde winkels voedsel in ontvangst nemen, die de klanten van de desbetreffende winkel afstaan voor de Voedselbank.

In iedere winkel wordt de actie begeleid door een coördinator van de Voedselbank.

Aangezien de inzameling gelijktijdig bij 6 supermarkten zal plaatsvinden, tussen 9.00 en 19.00 uur, is een groot aantal vrijwilligers nodig.

 

Dit jaar wordt de inroostering verzorgd Ineke Steenbeek.

Gelet op de vele vrijwilligers die nodig zijn en ingeroosterd moeten worden, ontvangen wij uw aanmelding graag voor 12 september 2022.

 

Te mailen naar: winkelactie@voedselbankleusden.nl

Met vermelding van uw naam, telefoonnummer en uw eventuele voorkeur voor een bepaalde winkel en tijdvak. Vervolgens ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging en nadere informatie.